LDS46
Kunstwerkplaats

Geschiedenis: 

Rem van den Bosch

 

N.B. De expositie in LDS46 heeft gelopen van zondagmiddag 15 juli 2018 (opening) t/m zondagmiddag 25 november 2018 (final view).

=====================================================================

REM VAN DEN BOSCH kunstenaar/fotograaf


© Fotografie Rem van den Bosch

Met gepaste trots melden wij u de samenwerking tussen Rem van den Bosch en de kunstwerkplaats. Rem kan als kunstenaar en fotograaf al terugkijken op een relevante carrière in zowel binnen- als buitenland. Zijn meest recente mijlpaal was het project 'A Muse a Day', waarbij hij 365 opeenvolgende dagen elke dag een andere muze bezocht die hij ook fotografeerde. Dit werk werd op meerdere plaatsen geëxposeerd  en gebundeld in het gelijknamige fotoboek. Op dit moment richt Rem zich in het bijzonder op zijn nieuwe projecten 'Male.' en 'Hair.'. Door één van zijn modellen werd hij geattendeerd op een 'interessant kunstproject' op Huisduinen. Het contact was snel gelegd en de samenwerking een feit.


© Fotografie Rem van den Bosch

Voor bovengenoemde projecten zal Kunstwerkplaats LDS46 een steunpunt zijn, waar niet alleen geëxposeerd, maar waar en van waaruit ook gewerkt zal worden. Rem kennende kunnen wij het nodige spektakel verwachten!

Met plezier nodigen wij u om de expositie van kunstenaar/fotograaf Rem van den Bosch: 'WORK IN PROGRESS: MALE. HAIR. -2' te komen bezichtigen.  Graag ontvangen wij uw verzoek, graag met opgave van het aantal personen. 

Welkom!

Aanmelden via info@LDS46.nl
© Fotografie Rem van den Bosch


© 2013-2018 Alle Rechten Voorbehouden